104.000 open vacatures in mei

Er zijn steeds meer vacatures: eind mei stonden er 104.000 vacatures open.

Werken waar je passie ligt

Werken in een sector waar je passie ligt is voor 61% van de Europeanen dé reden voor een nieuwe baan.

Werkeloosheid gedaald

Werkloosheid daalde afgelopen kwartaal met gemiddeld 9000 personen per maand.

Webinar

Neem de leiding
in je werk en leven

Misschien herken je wel dat je het gevoel hebt dat je toe bent aan de volgende stap. Je wilt graag blijven leren. Van betekenis zijn voor de mensen om je heen, op een ontspannen en uitdagende manier een goed inkomen verdienen. Je wilt je passie volgen en elke dag vol energie zitten.

Maar hoe doe je dat? Het is tenslotte ‘crisis’. De banen liggen niet voor het oprapen. Misschien moet je blij zijn als je wat hebt. En als je nog niks hebt, kun je misschien maar beter genoegen nemen met het eerste aanbod.

Of niet? Zou het kunnen dat je toch zelf de leiding kunt nemen in je eigen leven? Zou het mogelijk zijn dat je ondanks alle moeilijkheden ook in deze tijd het leven kunt leiden dat je zelf wilt? Dat je een carrière maakt die precies past bij jou en jouw wensen?

Monsterboard en Arjan Vergeer geloven van wel! En het mooie is: je kunt leren hoe je dit doet. Het is geen tovertruc. Het is geen toeval. Het zijn een aantal supersimpele stappen die jij ook kunt zetten. Vandaag nog.

Afgelopen maand gaven we een webinar, waarin Arjan vertelde:

  • Hoe je de carrière maakt die jij wilt;
  • Hoe je precies de baan aantrekt die bij jou past…
  • …en hoe anderen jou daarbij gaan helpen!

Het webinar staat gewoon online, en is na inloggen of registreren gemakkelijk terug te kijken. Bekijk ook dit webinar en maak werk van je leven.